Programutvecklare

Vi expanderar nu vårt team och söker en erfaren mjukvaruingenjör/programmerare – vår expert inom styrning.
Vi söker dig som har ett passionerat intresse för programmering.


Du ges möjlighet att arbeta med spännande teknik och utveckla innovativa lösningar ihop med vårt projektteam.
Hos oss kommer du att driva och utveckla hur vi styr våra robotceller.
Det omfattar helheten i styrningen av våra robotceller inkl programmering av PLC, robot, HMI-programmering, visionprogrammering samt kommunikation genom industriella nätverk för att knyta samman utrustning till våra robotceller.


Rollen kräver att du har datorvana i Office-programmen, B-körkort samt att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Vi erbjuder en varierande roll med mycket frihet under ansvar där du kommer ingå i ett mindre team med korta beslutsvägar där man ibland även får hjälpa till med en del andra uppgifter för att supporta teamet på bästa sätt framåt.


Du har relevant utbildning och flerårig erfarenhet från automationsbranschen och programmering av industrirobotar, framförallt ABB och/eller Fanuc. Erfarenhet av PLC-programmering, HMI-interface, Vision och industriella nätverk är meriterande.
Som person tycker du om att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du är pedagogiskt lagd med förmågan att kunna förklara komplexa funktioner på ett enkelt sätt.

Animex bygger kundanpassade robotlösningar till tillverkningsindustrin i Skandinavien. Vi är baserade i Bredaryd, Småland – mitt i GGVV-regionen med ett fantastiskt branschnätverk runtomkring oss.
Om tjänsten:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Bredaryd
Arbetstid: Dagtid

Känner du att detta passar dig eller vill veta mer så kontakta:
Marcus Timhagen, tel: 076-3494389. Mail: marcus.timhagen@animex.se
Vi ser fram emot din ansökan!