Jobba hos oss

Vår tillväxt begränsas av att hitta rätt personal, vi letar alltid efter våra nya kollegor som brinner för vår verksamhet och den teknik vi jobbar med.
Om du tycker att vi är intressanta så tveka inte att kontakt oss enligt nedan även om vi inte har en tjänst ute just nu som du passar till.

Vi söker nya medarbetare till vårt team och just nu är vi i behov av en erfaren servicetekniker med bakgrund inom robotprogrammering och/eller PLC-programmering. Tjänsten innebär att uppdatera och ta fram standardkoncept inom robot/PLC till våra celler samt HMI-interface. Vi ser att du har minst gymnasieutbildning och/eller högskole-examen. Du har jobbat med automation tidigare och har minst ett par års branscherfarenhet. Du jobbar med frihet under ansvar i ett mindre familjärt team med korta beslutsvägar och är självgående. Tjänsten innebär även en del resande vid våra installationer hos våra kunder. Du får möjlighet att vara med i ett nystartat expansivt företag med möjlighet till stor påverkan av den teknik vi använder i våra lösningar. Anställningen är på plats i Bredaryd.

Låter rollen intressant eller vet du vet dig någon som kan passa så tveka inte att höra av dig till Marcus Timhagen på telefonnr: 076-3494389 eller till: marcus.timhagen@animex.se .