Servicetekniker / programmerare

Vi förstärker nu vårt team och söker en erfaren programmerare.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och ansvarskänsla som effektivt tar dig framåt och bidrar till projektens framdrift.


Du kommer arbeta med att programmera och driftsätta våra robotceller som sträcker sig genom hela projektkedjan- från förstudie som inkluderar programmering i virtuell miljö, programmering & driftsättning på Animex och slutligen testning samt installation hos kund.
Rollen omfattar även att utföra serviceuppdrag och felsökning hos våra kunder varav vi ser dig som serviceminded och social med god kommunikationsförmåga.
Du ges möjlighet att arbeta med spännande teknik och innovativa lösningar ihop med vårt projektteam.
Rollen innebär ett omväxlande arbete där du får jobba både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har en stark vilja att lära dig nya saker och utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder.


Kvalifikationer:
– Relevant utbildning och flerårig erfarenhet från automationsbranschen och programmering av industrirobotar, framförallt ABB och/eller Fanuc. Erfarenhet av PLC-programmering, HMI-interface, Vision och industriella nätverk är meriterande.
– Grundläggande förståelse för el/elektronik
– Datorvana i Office-programmen
– B-körkort
– Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Animex bygger kundanpassade robotlösningar till tillverkningsindustrin i Skandinavien. Vi är baserade i Bredaryd, Småland – mitt i GGVV-regionen med ett fantastiskt branschnätverk runtomkring oss.
Tjänsten omfattar ca 50-100 resdagar med övernattning per år.


Om tjänsten:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Bredaryd
Arbetstid: Dagtid

Känner du att detta passar dig eller vill veta mer så kontakta:
Marcus Timhagen, tel: 076-3494389. Mail: marcus.timhagen@animex.se
Vi ser fram emot din ansökan!